Wapen van Ochten

Nationaal Fruitpark

Ochten behoort sinds 2002 bij de gemeente Neder-Betuwe en telt ongeveer 4500 inwoners. Dit dorp ligt tussen rivieren de Linge en de Waal in. De naam is naar alle waarschijnlijkheid een verbastering van het woord Uhtwo, het germaanse woord voor ochtendgloren. Ochten is van 1811 tot 1817 een zelfstandige gemeente geweest, maar is daarna onderdeel geworden van de gemeente Echteld.
Een bezoek aan Nationaal Fruitpark Ochten is een aanrader, een park waar u de identiteit van de Betuwe kunt ervaren en beleven!

Hotspots in Ochten ‘Uitgelicht’

  • Nationaal Fruitpark Ochten

    Adres: Bonegraafseweg 59, Ochten

    Nationaal Fruitpark Ochten Bij het Nationaal Fruitpark in Ochten is alles te vinden voor een heerlijk dagje uit. Je kan wandelen door het park met de vele fruitbomen. Als het fruit rijp is mag je wat plukken om lekker op te eten. Dus neem de picknickmand mee, zoek een mooi plekje uit en geniet van een Lees meer [...]

  • Fruitpark midgetgolf

    Adres: Bonegraafseweg 59, Ochten

    Verdeeld door het park is een echte 18 holes wedstrijd midgetgolfbaan aangelegd, zodat u op een sportieve maar toch ontspannen manier van het park kunt genieten. Natuurlijk is midgetgolf bij uitstek geschikt voor groepen zoals familiebijeenkomsten, kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes enz. Ook is dit prima te combineren met een vergadering of andere activiteit.